19f6a73d4fa2f9dfcb7e08a4f49a0946.png
Bedenktijd en retourneren

Voor iedere bestelling geldt een bedenktijd van 14 dagen. Dit wil zeggen dat je een bestelling (of delen daarvan) altijd binnen 14 dagen na ontvangst mag annuleren. De bestelling (of delen daarvan) dienen vervolgens binnen 14 dagen terug te worden gestuurd. 

Voor verbruiksartikelen zoals vloeistoffen in flessen, spuitbussen en flacons geldt dat deze niet aangebroken mogen zijn om ze te kunnen retourneren. Voor overige producten geldt dat deze in onbeschadigde nieuwstaat moeten zijn om ze te kunnen retourneren. Het retourneren gebeurt bij voorkeur in de originele, onbeschadigde verpakking.

Indien u van deze bedenktijd gebruik wilt maken, laat dit dan binnen 14 dagen per e-mail aan onze klantenservice weten. Het e-mailadres is: info@skiwax.nl.

Van ons ontvangt u een RMA-nummer en een instructie voor het retourneren. Stuur nooit zomaar een bestelling terug zonder RMA-nummer om misverstanden te voorkomen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Stuur de artikelen bij voorkeur met PostNL terug en bewaar het verzendbewijs totdat wij de goede ontvangst van de retourzending aan u bevestigen.

Na ontvangst van de ontbindingsverklaring wordt het transactiebedrag binnen 14 dagen aan u terugbetaald. In ieder geval wachten wij tot het moment dat we de retourzending hebben ontvangen.
 
 
 
 
 
Beste bezoeker,

Bedankt voor je bezoek. Wij zijn tijdelijk gesloten. Er kunnen daarom op dit moment geen bestellingen worden gesplaatst.

Op 1 april 2020 zijn wij weer open en houden wij seizoensuitverkoop.

Kom na 1 april 2020 terug en pak 20% tot 35% korting op alle ski- en snowboardwax.

Vriendelijke groet,
Team skiwax.nl